Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tak ma wlasnie byc marzenie Prosze sie nie martwic na zapas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Paulincia)
Wiking
marzenie . napewno bedzie dobrze Trzymam kciuki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów

(Paulincia)
Wiking
Dziewczyny aja chcialam sie spytac czy macie moze dzieci juz w przedszkolu?I jak wam sie podoba w przedszkolach?Bo ja mam syna w przedszkolu to powiem wam ze naprawde jestem zadowolona bo Panie bardzo mile a pozatym dzieci maja non stop w przedszkolu jakies imprezy wiec sie nie nudza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, ty sie nie zamartwiaj na zapas, bo wszystko bedzie dobrze

tuptusiowata - królik niesamowity, wyglada jak kot z duzymi uszami hihihii, super

Kalba i Marta - ale fajowe te Wasze dziewczynku, jak sie slodko za łapki trzymaja

a tak w ogole to widze ze masowo wszystkie walicie do lekarza w walentynki... no nono

ja zreszta tez ale z sama soba, nie z crazy froggiem
my na poczatku marca mamy szczepienie a zaraz potem spotkanie grupowe z fizjoterapeuta

i witam nową mamusię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie w ikei hmm przedewszytskim baterie do naszych zabawek a tak to posciel jakies ramki no i miseczke do Milenki
aj ty to sie zawsze musisz zamartwiac koniec z tym
heh lady dosia czemy crazy frogg??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
bo siedzi w swoim foteliku, w tej poduszce frejki (wiec ma nozki rozkraczone jak zabka) i gada i gada i gada - normalnie moj maly crazy frogg
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Widze kobietki,ze rozkrecilam niechcacy swoim helsowskim terminem temat,ktory wykryl,ze sporo z Nas mamusiek ma wizyte w Walentynki Normalnie szalony zbieg okolicznosci Dopiero bedzie sporo relacji po tych wizytach hehe Ja mam na pozna godzine bo na 15.45 Wiec pewnie na koncu cos o tym nabazgram
Kalba i Marta Wasze dzieciaczki sa przecudne i kolejne integruja sie trzymajac sie przyjaznie za raczki Czyzby to zaczal byc znak rozpoznawczy dzidziusiowych integracji?
Marzenie malusie dzieci maja czasami szmerki w serduszkach,ktore samoistnie ustepuja najpozniej ok.3 r.z.Moj chrzesnik mial takie szmery i z czasem same znikly To podobno fizjologiczne szmery serduszka wiec sie nie martw A o kolejnej wizycie lekarz sam powinien Cie powiadomic jak przyjdziesz z Olikiem
Paulincia fajnie,ze dolaczylas do forumowych mamusiek-witaj!Im Nas wiecej tym lepiejFajnie,ze w przedszkolach potrafia tak dzieciom urozmaicic czas,ze sie nie nudza i sa zadowolone
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Refleksyjna bajeczka na dobranoc

www.smutek.1k.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
kochane te wasze dzieciaczki

heh crazy frogg fajnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dzien dobry my znów walczymy od rana,ech w końcu nasza godzina niespania i czas na kolki ale w sumie nie były i nie sa tej nocy tak silne jak poprzednioufff ale Oli i tak ma gdzies spanie patrzy sie na nocna lampke juz od 10 minut hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok